Ameda Hellas

Share it:

Κάθε άνθρωπος που γίνεται για πρώτη φορά γονιός έρχεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες της γονεϊκότητας. Συζητά, ερευνά και διεκδικεί το καλύτερο για το μωρό του! Το μητρικό γάλα είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η μητέρα στο νεογέννητό της και αυτός είναι και ο ρόλος της Ameda δίπλα της. Με την παρουσία της να τη στηρίζει στην υπέροχη αλλά και απαιτητική διαδικασία του θηλασμού και παράλληλα να βοηθά να διασωθεί, να διαδοθεί και να εδραιωθεί η αξία του θηλασμού και του μητρικού γάλακτος.

 

AMEDA MYHOLYDAYS 16

 

H ιστορία της Amēda μετρά περισσότερα από 75 χρόνια, όταν ο Σουηδός μηχανικός Einar Egnell, στην προσπάθεια του να βοηθήσει τις θηλάζουσες μητέρες, κατάφερε να κατασκευάσει το πρώτο θήλαστρο το οποίο αποτελεί «χρυσό πρότυπο» μέχρι και σήμερα. Έπειτα από έρευνα χρόνων δημιούργησε την πρώτη άνετη και αποτελεσματική αντλία μαστού που ‘μιμείται’ τις θηλαστικές κινήσεις των βρεφών. Από τότε έως και σήμερα οι άνθρωποι της Ameda U.S έχουν αποστολή να ενθαρρύνουν τις θηλάζουσες μητέρες να συνεχίσουν τη διαδικασία του θηλασμού με απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Πάνω σε αυτή την ιδέα στηρίζονται και οι άνθρωποι της Ameda Hellas, προσφέροντας όλες τις γνώσεις αλλά και το πάθος τους, ώστε να διευκολύνουν το δύσκολο έργο των μητέρων στο ιδανικότερο ξεκίνημα της ζωής των μωρών τους!

 

AMEDA MYHOLYDAYS 4

 

Η Ameda είναι κορυφαία εταιρία παγκοσμίως, η οποία παρέχει προϊόντα θηλασμού άριστης ποιότητας με μοναδικές διεθνείς πιστοποιήσεις και υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης τόσο σε θηλάζουσες μητέρες αλλά και σε επαγγελματίες μαιευτικής.

Την εμπιστεύονται τα κορυφαία ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια και οι μαίες.

 

Η φιλοσοφία Ameda διαφέρει!

HygieniKit ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ AMEDAΓνωρίζοντας κανείς τους ανθρώπους της Ameda Hellas θα αντιληφθεί αμέσως εκείνα τα στοιχεία που τους ξεχωρίζουν. Δεν είναι μόνο οι απαιτούμενες γνώσεις που οφείλει να έχει κανείς ώστε να μπορέσει να στηρίξει και να βοηθήσει τη θηλάζουσα μητέρα. Είναι μία ολόκληρη φιλοσοφία! Η οποία αγκαλιάζει κάθε μαμά που επιθυμεί να θηλάσει το μωρό της εστιάζοντας παράλληλα, στη διάδοση και την εδραίωση της αξίας του μητρικού γάλακτος.

Η Ameda διαθέτει το μοναδικό σύστημα συλλογής γάλακτος με παγκόσμια πιστοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA, το HygieniKit που είναι το μοναδικό εργαστηριακά αποδεδειγμένο και πιστοποιημένο από τον FDA, αντιικό φράγμα που προστατεύει από τα βακτήρια και τους ιούς. Κανένα άλλο σύστημα άντλησης δε διαθέτει τόσο υψηλά επίπεδα υγιεινής και προστασίας. Έχει δοκιμαστεί ενάντια στους πιο ευρέως διαδεδομένους ιούς και βακτήρια που προσβάλλουν βρέφη, όπως τα Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa και Escherichia coli, η ηπατίτιδα C (HCV), η ηπατίτιδα Β (ΗΒν), ο ιός ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), κυτταρομεγαλοϊός (CMV) κ.α. Επιπλέον, εμποδίζει το γάλα να ρέει πίσω στη σωλήνωση, αποτρέποντας την ανάπτυξη της επικίνδυνης μούχλας.

Η Ameda έχει δεσμευθεί παγκοσμίως για την πλήρη υποστήριξη και προστασία του θηλασμού και αποτελεί έμπρακτος υποστηρικτής του Διεθνούς Κώδικα σχετικά με την απαγόρευση των υποκατάστατων μητρικού γάλακτος. Όλα τα προϊόντα της είναι BPA-Free και πιστοποιημένα από τον παγκόσμιο οργανισμό FDA.

 

Γιατί Ameda;

Έπειτα από κλινικές έρευνες, έχει αποδειχθεί ότι η Ameda Platinum, είναι η πιο αποτελεσματική αντλία για τη δημιουργία και τη διατήρηση αυξημένης παραγωγής γάλακτος για βρέφη πρόωρου και πλήρους θηλασμού. Σε αντίθεση με τα διφασικά θήλαστρα που χρειάζονται προγραμματισμό, το Platinum προσφέρει χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς, προσφέροντας μια πολυφασική εμπειρία άντλησης στη μητέρα. Στην αντλία Platinum θα συναντήσετε και την τεχνολογία VaccuSense με την οποία τα επίπεδα άντλησης μειώνονται μεταξύ μονής και διπλής άντλησης, όπως και σε διαφορετικά υψόμετρα. Μία πρωτοπορία της Ameda στον χώρο της υγείας που εξασφαλίζει στο μονό θήλαστρο να προσαρμόζεται εσωτερικά δις ανά δευτερόλεπτο.

 

AMEDA MYHOLYDAYS 10

 

Κάθε θήλαστρο Ameda διαθέτει ανεξάρτητες ρυθμίσεις Custom Control που επιτρέπουν στη μητέρα να διαλέξει ανάμεσα σε 32 συνδυασμούς τον καλύτερο για εκείνη, ώστε κάθε άντλησή της να έχει αποτελεσματική και άνετη ροή γάλακτος. Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι και η τεχνολογία ComfortFlow, η οποία μιμείται τέλεια τον φυσικό ρυθμό του θηλασμού και σταθεροποιεί την παραγωγή γάλακτος. Στην Ameda η θηλάζουσα μητέρα νιώθει σίγουρη καθώς διαθέτει CustomFit σύστημα με μεγάλη γκάμα διαφορετικών μεγεθών χοανών, η σωστή επιλογή της οποίας κρίνει και την επιτυχημένη άντληση. 

 

Ameda Hellas MHD

Είσαι μαμά και θέλεις το καλύτερο!

Δεν είναι μόνο το ένστικτο που θα σε οδηγήσει στην Ameda ή η έρευνα που έκανες για να ξεχωρίσεις το καλύτερο. Θα το αισθανθείς μόλις συνομιλήσεις μαζί τους, θα το νιώσεις στους ανθρώπους της που σε αγκαλιάζουν σαν δικό τους μέλος. Γιατί αυτό είναι η Ameda, οικογένεια! Και είναι πάντα δίπλα σου.

Ο όμιλος επιχειρήσεων «Γ. Ανανιάδης Ε.Ε.» είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Ameda US, σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία επί τέσσερις (4) δεκαετίες είναι αφοσιωμένη στις ολοκληρωμένες παροχές υγείας, υψηλών προδιαγραφών και καινοτομιών.

Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα νοσοκομειακά και οικιακά θήλαστρα Ameda, προς ενοικίαση ή πώληση και όλα τα εξαρτήματα που τα συνοδεύουν (χοάνες, φιάλες, σακουλάκια αποθήκευσης, κοχύλια θηλασμού, επιθέματα στήθους, κρέμα λανολίνης, σουτιέν άντλησης, ισοθερμικές τσάντες μεταφοράς), για μία άνετη εμπειρία θηλασμού!

 

facebook icon24

heart icon24

 

All Rights Reserved ©

AMED Logos DRAFT 7

 

alkyoni logo

 

logo nutrilove

 

iyp lg

© Copyright 2020 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki