27η ΜΟΔΑ ΓΑΜΟΥ

  • Share it:

Η εμπορική συγκέντρωση - θεσμός, Μόδα Γάμου - Βάπτισης και Αξεσουάρ by Lilian Sarafi, επιστρέφει ανανεωμένη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνονται στην 27η έκθεση Μόδας Γάμου – Βάπτισης και Αξεσουάρ, στις 16-17 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, προσκαλώντας τα εμπορικά καταστήματα της Ελλάδας και της Κύπρου να ανακαλύψουν τις μεγαλύτερες τάσεις στο γάμο και τη βάπτιση, για το 2020.

 

modagamou liliansarafi myholydays 3

 

Οίκοι νυφικών και βαπτιστικών, χειροποίητες δημιουργίες και οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς σε μπομπονιέρες και πρώτες ύλες εκθέτουν τις νέες τους συλλογές εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπορική σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Πρωτότυπα διακοσμητικά γάμου και αξεσουάρ βάπτισης, νέες συλλογές αγαπημένων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών για το 2020 και καλόγουστα βαπτιστικά ρούχα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου θα συναντηθούν και φέτος υπό την στέγη των ξενοδοχείων Capsis, Holiday Inn και SpaceLab στη Θεσσαλονίκη στις 16 και 17 Νοεμβρίου.

 

modagamou liliansarafi myholydays 9

modagamou liliansarafi myholydays 4

modagamou liliansarafi myholydays 8

 

Ανανεώνουν το ραντεβού τους με τα εμπορικά καταστήματα και τους επαγγελματίες του κλάδου, λαμβάνοντας μέρος και στην αντίστοιχη διοργάνωση της Αθήνας, που θα λάβει μέρος στο Radisson Blue Hotel στις 30 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 2 Δεκεμβρίου.

 

modagamou liliansarafi myholydays 1

 

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της πρόσκλησης και της σφραγίδας της επιχείρησης σας.

moda gamou2019 fb profilefinal holy sponsor

modagamou thessaloniki prosklisi 1

 

All Rights Reserved

 

© Copyright 2019 | All about Fashion, Weddings & Christenings | Created by Elvira Mavraki