Το πρώτο του μπάνιο

Share it:

Το λουτρό έχει πολλές αρετές, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Επιτρέπει στο μωρό να ανακτήσει ευχάριστες αισθήσεις της βαρύτητας που βίωσε όταν ήταν στη μήτρα σας. Οι κινήσεις ξαφνικά γίνονται πολύ πιο εύκολες. Αυτή είναι μια εποχή που το μωρό επικοινωνεί με μικρούς, χαρούμενους, γοητευτικούς ήχους που αγαπά να ανταποκρίνεστε σε αυτούς.

Το μπάνιο είναι επίσης μια στιγμή παιχνιδιού και αφύπνισης. Η παρουσία μικρών παιχνιδιών, όπως μικρά ζωάκια, βοηθά τα μωρά να συνηθίσουν. Καθώς μεγαλώνει, θα ήθελε να έχει τη μικρή του γωνία με τα παιχνίδια του κοντά στην μπανιέρα. Ο αφρός στο λουτρό προωθεί το παιχνίδι και κάνει το μπάνιο μια υπέροχη στιγμή απόλαυσης και τρυφερότητας!

 

babybath myholydays

 

Οργάνωση, προφύλαξη και ασφάλεια είναι οι τρεις λέξεις-κλειδιά για ένα επιτυχημένο και απολαυστικό μπάνιο!

Όποια στιγμή της ημέρας του προσφέρετε το μπάνιο του, θα πρέπει να είστε πλήρως διαθέσιμοι. Είναι καλύτερο να του κάνετε το μπανάκι του πριν τη σίτιση, ώστε να μην παρεμβαίνει στην πέψη. Να είστε προσεκτικοί, ένα μωρό δεν πρέπει ποτέ να μένει μόνο του στο νερό ή στην αλλαξιέρα.

 

biolane greece myholydays

 

Προετοιμάστε το μπάνιο του.

Βάλτε τα προϊόντα, την πετσέτα και τα ρούχα του σε κοντινή απόσταση.

Θερμοκρασία.

Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία δωματίου είναι μεταξύ 21 και 23 ° C, έτσι ώστε το μωρό να μην αισθάνεται κρύο όταν βγαίνει από το μπάνιο. Τρέξτε το νερό μεταξύ 35 και 37 ° C (μετρήστε με ένα θερμόμετρο μπάνιου).

Περιορίστε το λουτρό σε 2 ή 3 λεπτά.

Ένα πολύ μεγάλο μπάνιο μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος.

 

biolane babybath myholydaysbiolanegreece myholydaysbiolane babyoil myholydays

 

Πιάστε το μωρό άνετα και με ασφάλεια.

Βάλτε το χέρι σας κάτω από το πίσω μέρος του λαιμού και των ώμων και κρατήστε το σταθερά από το χέρι στο επίπεδο της μασχάλης. Περνώντας τον βραχίονα σας καθησυχάζει το μωρό και δημιουργεί ένα άνετο προσκέφαλο.

Πλύνετε το μωρό με τα χέρια σας.

Αποφύγετε γάντια και σφουγγάρια, που είναι πραγματικές εστίες μικροβίων.

Στεγνώστε καλά το μωρό.

Προτιμήστε να στεγνώσετε ταμποναριστά και όχι τρίβοντας για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος. Μην ξεχνάτε τα δάχτυλα και όλες τις πτυχές του σώματος που είναι ευαίσθητοι στον ερεθισμό.

 

baby bath myholydays

 

Για το βρέφος, την έγκυο και για όλη την οικογένεια!

Η εταιρεία Biolane θεωρείται ειδικός στη φροντίδα και την υγιεινή του μωρού για σχεδόν πενήντα (50) χρόνια, προσφέροντας προϊόντα περιποίησης, καθαρισμού και ενυδάτωσης κατάλληλα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Ανακαλύψτε τις online προσφορές στα ολοκληρωμένα πακέτα περιποίησης. 

 

facebook icon24

heart icon24

 

All Rights Reserved ©

AMED Logos DRAFT 7

 

alkyoni logo

 

logo nutrilove

 

iyp lg

© Copyright 2021 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki