Τρύφωνας Σαμαράς Ημερολόγιο 2018

  • Share it:

 

Ο κομμωτής των σταρ, Τρύφωνας Σαμαράς,κυκλοφόρησε

το επετειακό ημερολόγιό του για το 2018, στο περιοδικό ΟΚ!

 

trifonas samaras calendar2018 myholydays 6

 

Τα είκοσι (20) χρόνια του, γιορτάζει το ημερολόγιο θεσμός του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος αποφάσισε να το γιορτάσει με μια συλλεκτική επετειακή έκδοση όπου φιλοξενεί μοναδικές εικόνες, με τις καλύτερες στιγμές του, πλάι στις αγαπημένες του μούσες.

 

katerinalehou trifonassamaras myholydaystrifonas samaras calendar2018 myholydays-8trifonas samaras calendar2018 myholydays 7

 

Στις σελίδες του, οι πανέμορφες Μιμή ΝτενίσηΚατερίνα ΛέχουCelia KrithariotiVicky Kagia και Katya Zigouli, από παλαιότερες φωτογραφήσεις που είχαν πραγματοποιήσει με τον Τρύφωνα, αποπνέουν μια αίσθηση νοσταλγίας, καθιστώντας την έκδοση επετειακή και με retro διάθεση.

 

trifonas samaras calendar2018 myholydays-2trifonas samaras calendar2018 myholydays 4

 

Ξεφυλλίζοντας, βρίσκουμε και πιο πρόσφατες εικόνες από φωτογραφήσεις του Τρύφωνα με την Καίτη Γαρμπή, την Τζένη Μπαλατσινού, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκο Κοκλώνη και την Μαρία Κορινθίου, η οποία φέτος φωτογραφήθηκε μαζί με τη Δωροθέα Μερκούρη, στηρίζοντας τον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη.

Τα ιδιαίτερα χτενίσματα που επιμελείται, ο τρόπος και η προσέγγιση του Τρύφωνα, αντικατοπτρίζουν το πάθος του, ενώ στο δυνατό του βλέμμα διακρίνεται η σχεδόν αθώα παιδικότητα που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια.

 

trifonas samaras calendar2018 myholydays 1

 

Τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz τον έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί του και για αυτό ο Τρύφωνας, συγκινημένος και πιο ώριμος από ποτέ, αφιερώνει την επετειακή έκδοση του ημερολογίου του, σε όλες τις γυναίκες της ζωής του.

 

irinipapadopoulou tryfonassamarastrifonas samaras calendar2018 myholydays 9

 Cover Credits

Clothing: Vasileios Kostetsos
MUA: Freddy Kalobratso
Styling: Konstantinos Gerogiorgos
Photographer: Panos Giannakopoulos
Art Director: Vaggelis Mihelis

Sponsored by Nikos Koklonis

 

 All Rights Reserved ©

 

© Copyright 2019 | All about Fashion, Weddings & Christenings | Created by Elvira Mavraki